Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Timberland laarzen

Timberland laarzen

Timberland is vooral bekend van de yellow boot maar heeft ook schitterende laarzen die we bij Vabotti ook in het assortiment hebben opgenomen alsmede slippers, chelsea’s, enkellaarsjes e.d. Bestel de laarzen eenvoudig via de Vabotti webshop zodat u ze ook snel in huis hebt.

Collectie Timberland laarzen

In de collectie Timberland laarzen vindt u o.a. dameslaarzen die gebaseerd zijn op de yellow boot maar dan over een hak beschikken voor een meer vrouwelijke look. Het merk heeft ook laarsjes die gemaakt zijn van het milieuvriendelijke materiaal ReBOTL waarbij niet biologische afbreekbaar plastic (zoals PET flesjes) wordt versnipperd en daar vervolgens garen van worden gemaakt om te gebruiken in sommige modellen van Timberland. Er zijn voor zowel dames als heren verschillende Timberland laarzen beschikbaar die een perfecte mengeling vormen tussen een outdoor en urban style. Kies ook voor deze stoere en robuuste look die zich eenvoudig laat combineren met verschillende outfits. Om de schoenen lang mooi te houden, kunt u in onze webshop terecht voor onderhoudsproducten om de laarzen te beschermen tegen vuil en vocht.

Online bestellen Timberland laarzen

Bij de Vabotti webshop kunt u snel en eenvoudig de Timberland laarzen bestellen. U dient enkel nog te kiezen tussen onze standaardverzending of onze Same Day Delivery. Bij laatstgenoemde optie worden de laarzen nog dezelfde dag geleverd mits u ze voor 11:00 uur besteld hebt. Ook via onze standaard verzending kunt u de laarzen toch snel in huis hebben. Door voor 17:00 uur te bestellen, kunnen we de laarzen nog dezelfde dag versturen en heeft u het in de regel de volgende dag in huis.