Bekijk nu onze nieuwe heren- en damescollectie. 

Van Bommel taupe

  1. Van Bommel 16334/05
    € 249,95 inkl. MwSt
  2. Van Bommel 20206/10
    € 219,95 inkl. MwSt
  3. Van Bommel 20205/02
    € 219,95 inkl. MwSt

Van Bommel taupe

Taupe

Van Bommel taupe schoenen

Van Bommel is een merk met een rijke historie. De ontstaansgeschiedenis gaat terug tot 1734! Een merk met veel ervaring dat in die tijd een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd, ook buiten Nederland. De schoenen worden nog op traditionele wijze gemaakt met hoogwaardige materialen. De klassieke schoenen die nu in de collectie zijn te vinden, zijn echte evergreens. Bij Vabotti hebben we een uitgebreide Van Bommel collectie en zijn de schoenen in verschillende kleuren beschikbaar zoals taupe. Net als de schoenen van Van Bommel is de kleur taupe tijdloos.

Van Bommel taupe schoenen assortiment

Wie Van Bommel taupe schoenen wilt aanschaffen, heeft binnen de collectie keuze uit verschillende modellen zoals veterschoenen en instappers. De taupe kleur geeft de schoenen een authentieke uitstraling en kunnen zowel gekleed als casual prima worden gedragen. De kleur laat zich eenvoudig combineren met andere kledingstukken. Om al een beetje te helpen met een perfecte combinatie, kunt u ook Van Bommel riemen in taupe kleur bestellen vanuit onze webshop. Van Bommel heeft verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kunt u in onze webshop ook terecht voor onderhoudssprays om de schoenen langer als nieuw te houden.

Taupe Van Bommel schoenen online bestellen

Wie snel zijn of haar schoenen wilt ontvangen, bestelt natuurlijk via de Vabotti webshop. Wanneer u voor 17:00 uur uw bestelling plaatst dan versturen we het nog dezelfde dag. U kunt het zelfs nog dezelfde dag ontvangen wanneer u voor 11:00 uur bestelt en voor een kleine meerprijs kiest voor de Same Day Delivery optie.