Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Van Bommel 10270 bootschoenen
  1. Van Bommel 10270/20
    € 219,95 inkl. MwSt
Van Bommel 10270 bootschoenen

Van Bommel 10270

Haal ook klassieke Van Bommel 10270 bootschoenen in huis

De bootschoenen van Van Bommel zijn al jaren favoriet bij de mannen en de Van Bommel 10270 bootschoenen herkent u dan ook direct. Deze traditioneel bruine bootschoen is een must voor iedere man deze zomer, want u kunt er werkelijk alle kanten mee op. Of u nu naar het strand gaat, een terrasje bezoekt of een avondje gaat stappen, een bootschoen is veel meer geworden dan een schoen die aan boord gedragen wordt. De Van Bommel bootschoenen zijn comfortabel, van hoogwaardige kwaliteit en herkenbaar aan de sierveter die rondom de schoen gaat.

Van Bommel 10270 bootschoenen

De Van Bommel 10270 bootschoen voldoet ook aan die omschrijving. Hij is gemaakt van bruin leer en het voetbed en de voering zijn van hetzelfde materiaal. De rubberen loopzool zorgt ervoor dat het draagcomfort optimaal is en het voetbed kan worden verwijderd zodat u uw eigen steunzool plaatst. De schoen is verkrijgbaar in een standaard G-leest, maar ook in een H-leest wat een bredere pasvorm oplevert. Deze bootschoen mag niet meer uit uw kast ontbreken en verzorgt u deze zomer vast erg veel draagplezier.

Koop uw bootschoenen online

De Van Bommel 10270 bootschoen online kopen? Dat doet u uiteraard bij Vabotti. We hanteren snelle leveringstijden en voordat u het weet stapt u al in uw nieuwe schoenen de deur uit. Bootschoenen zijn klassiek, met een groot aantal outfits te combineren en te gebruiken voor vele gelegenheden. Met een paar schoenen in uw kast heeft u dus altijd een stijlvolle schoen om te dragen.

Eén van onze klassiekers: de Van Bommel bootschoen

Een van de klassiekers in de van Bommel collectie is van Bommel 10270. Deze bootschoen is al jaren één van de populairste schoenen in de collectie en gaat nooit uit de mode.  Van Bommel 10270 heeft een normale leest en een rubber loop zool.  De bootschoen heeft een comfortabel voetbed die de voet een goede ondersteuning biedt. Als een normale leest te smal is voor u voet, is de bootschoen ook verkrijgbaar in een bredere leest (H-wijdte).  De bootschoen van Bommel 10270 is alleen verkrijgbaar in een roodbruine gevet lederen uitvoering.

Van Bommel model 10270 online bestellen 

De van Bommel 10270 bootschoen koopt u natuurlijk bij van Bommel Schoenmode. Zowel online als in onze winkels vindt u een uitgebreide schoenencollectie van Van Bommel. Wanneer u besluit deze schoenen online te bestellen doorloopt u onze eenvoudige bestelprocedure. Binnen een paar stappen heeft u uw bestelling geplaatst en kunnen wij beginnen met het inpakken van uw pakket. Voor u het weet heeft u uw nieuwe Van Bommel bootschoenen in huis!