Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Van Bommel 10470

10470 bootschoenen

Wie aan Van Bommel denkt, denkt aan de 10470 bootschoenen. Dit is een absolute klassieker uit de collectie van dit merk. Al jarenlang een van de populairste schoenen die ook nog eens heerlijk zitten door een comfortabel voetbed, de brede leest en de flexibele rubberen loopzool. Het is een schoen die ongetwijfeld snel tot jouw favorieten zal behoren. De 10470 bootschoenen zijn verkrijgbaar in zowel een H-wijdte of standaard G-leest. De H-wijdte is voor mannen met bredere voeten. Die hebben daardoor meer ruimte in de breedte waardoor de schoen prettiger zit.

Klassieke Van Bommel van topkwaliteit

Van Bommel is een bekend Nederlands merk met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1734. Nog steeds worden er traditionele productiemethodes gebruikt die al 9 generatie van vader op zoon gaan. In 1795 verhuisde de schoenen- en laarzenmakerij naar Moergestel in Brabant waar tot op de dag van vandaag de schoenenfabriek is gevestigd. Tegenwoordig is het merk ook buiten de eigen landsgrenzen succesvol. Nog steeds komt er veel handwerk bij de productie van de schoenen kijken en dat maakt de schoenen bijzonder en uniek. De 104700 bootschoenen zijn soepel, duurzaam en stijlvol en daardoor een welkome aanvulling voor uw kledingkast.

10470 bootschoenen online kopen bij Vabotti

De Van Bommel 10470 bootschoenen koopt u uiteraard veilig en eenvoudig online in de webshop van Vabotti. Bestellingen voor 17:00 uur worden dezelfde dag aangeboden bij de vervoerder. Same day delivery behoort ook tot de mogelijkheden binnen Nederland voor een toeslag zolang de bestelling voor 11:00 uur bij ons binnen is.