Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Versari Slipper

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Versari slippers voor een mooie prijs in onze webshop

Ben je op zoek naar fijne Versari slippers voor de zomer of je vakantie? Ga dan voor het merk Versari. Dit is niet een heel bekend merk, maar ze staan wel bekend om de comfort en de fijne stijl. Het zijn vooral slippers voor mensen die wel van een edgy stijl houden. Daarnaast zijn ze bijzonder duurzaam en de ontwerpers weten altijd te verrassen met een nieuwe collectie. Om die reden hebben wij ook een mooie collectie slippers opgenomen in onze webshop. 

Zoek naar Versari slippers met ons handige filtersysteem 

Onze webshop is overzichtelijk en we hebben een fijn filtersysteem waarmee jij gericht en effectief kunt zoeken naar de slippers die helemaal bij je stijl en smaak passen. We hebben de slippers in bijzondere kleuren. Je kunt er fleurig bijlopen met mooie slippers in de kleur roze, maar tegelijkertijd kun je ook voor meer neutrale kleuren gaan. Elk mens heeft een andere smaak en wij proberen iedereen goed te bedienen. 

Webshop met mooie collectie en goede service

Via ons interne chatsysteem zoek je gemakkelijk contact met één van onze medewerkers die jou met liefde verder helpen. Voor kwalitatieve service zit je ook goed bij ons, want bij bestellingen boven de €50 hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook kunnen we snel leveren, omdat we de meeste schoenen op voorraad hebben. De postbezorger staat snel bij je op de stoep met een mooi pakketje.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp