Shop New Arrivals!

Waldlaufer boots

2 producten

 1. Waldlaufer Hienna 903821 171 001
  -50%
  Waldlaufer Hienna 903821 171 001
  € 139,95 € 69,95 inkl. MwSt
 2. Waldlaufer Hienna 903821 176 038
  -50%
  Waldlaufer Hienna 903821 176 038
  € 139,95 € 69,95 inkl. MwSt
Waldlaufer boots

2 producten

Waldlaufer schoenen boots

Waldlaufer boots voor stijl, comfort en hoogwaardige kwaliteit

Heeft u een paar boots nodig waarmee u uren kunt lopen, dan moet u ons assortiment Waldlaufer boots eens bekijken. Het grote voordeel van deze collectie is dat ze niet alleen gemaakt zijn voor ultiem loopcomfort, ze zijn ook stijlvol en modieus ontworpen. Waldlaufer is een kwalitatief merk dat al vele jaren mooie schoenen maakt voor dames met een bredere voet. Wij verkopen ze in hele en halve maten, zodat u altijd een paar boots vindt dat past als gegoten.

Welke Waldlaufer boots kiest u?

We hebben booties en enkellaarsjes van dit kwalitatieve merk. U brengt ze gemakkelijk naar voren uit onze volledige damesschoenen collectie door de filters te gebruiken. Er zijn boots met een kleine hak en boots zonder hak. Verder hebben we zwarte boots, bruine boots, grijze boots en boots met een snake print. U plaatst er gemakkelijk uw eigen zooltje in, want het voetbed van deze boots zijn uitneembaar. Vergeet niet dat ze een bredere pasvorm hebben, dus voor vrouwen met smalle voeten is Waldlaufer een minder geschikte keuze.

Bestellen

Twijfelt u over de pasvorm of heeft u andere vragen? Dan kunt u onze klantenservice op verschillende manieren bereiken. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en twijfels wegnemen. Bestellen daarna is via onze website in een handomdraai gedaan. Verzenden is gratis en snel, u kunt ook achteraf betalen en kosteloos retourneren binnen 21 dagen. Met een paar Waldlaufer boots heeft u altijd een comfortabele, warme en stijlvolle schoen tot uw beschikking.

Contact WhatsApp