Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waldlaufer veterschoenen

Waldlaufer veterschoenen

Waldlaufer maakt schoenen met duurzame productietechnieken maar ook traditioneel handwerk speelt een rol bij de vervaardiging van de schoenen. De schoenen worden volledig in Europa gemaakt dus hoeven de schoenen niet de halve wereld overgevlogen te worden en komt er geen kinderarbeid aan te pas. In Nederland bestelt u de schoenen van dit merk eenvoudig via Vabotti. We hebben verschillende type schoenen in het assortiment zoals sneakers en sandalen maar natuurlijk ook Waldlaufer veterschoenen. Bekijk de collectie in onze webshop en bestel vandaag nog uw favoriete paar.

Waldlaufer veterschoenen collectie

Waldlaufer veterschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Houdt u een beetje van een opvallende print dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luipaardprint of ga voor een meer ingetogen stijl dat misschien wat eenvoudiger combineert met verschillende outfits die u al heeft. De veterschoenen zijn het hele jaar door te gebruiken en door het toepassen van hoogwaardige materialen gaan ze lang mee. Met onze verzorgingsproducten zorgt u er tevens voor dat ze er nog lang mooi uitzien. U bestelt ze eenvoudig mee vanuit de webshop.

Waldlaufer veterschoenen online bestellen

Voor welk paar u ook gaat, u kunt ze snel in huis hebben. Kies voor Same Day Delivery als u zo min mogelijk wilt wachten. Met deze optie hebt u de Waldlaufer veterschoenen namelijk nog dezelfde dag in huis indien u voor 11:00 uur bestelt. Met de standaard verzendmethode kunnen we de schoenen nog dezelfde dag verzenden indien voor 17:00 uur bestelt. U heeft ze in de regel dan de volgende dag in huis.

Contact WhatsApp