Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waldlaufer 431000

Waldlaufer Harriet 431000

Waldlaufer is een Duits merk dat dateert van 1966 maar al een voorgeschiedenis had die in 1960 begon. Het merk ontleent zijn naam aan een verhaal van de schrijver Gabriel Ferry. Het bedrijf heeft altijd ingezet op een duurzame productie en maakt schoenen op basis van traditioneel handwerk i.c.m. moderne technieken. Alle schoenen worden in Europe geproduceerd. Het resultaat zijn kwalitatief hoogwaardige schoenen die erg prettig lopen. Een voorbeeld daarvan is de Waldlaufer Harriet 431000 die u uiteraard ook vindt in de Vabotti webshop.

Waldlaufer Harriet 431000 uitvoeringen

De Waldlaufer Harriet 431000 is een elegante instapper die zich eenvoudig laat combineren. We hebben de Waldlaufer Harriet 431000 in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo hebben we een egaal witte uitvoering en een zwartkleurige met reliëf. Voor de verschillende uitvoeringen geldt dat de binnen voering en uitneembare voetbed van leer zijn. De rubberen zool dempt schokken en het suède contrefort zorgt voor extra draagcomfort. Om de instappers te beschermen tegen vuil en vocht, hebben we ook onderhoudsproducten aan ons assortiment toegevoegd die u eenvoudig mee bestelt.

Waldlaufer Harriet 431000 online bestellen

Net als alle andere kwaliteitsschoenen in het assortiment van Vabotti kunt u ook bij de verzending van de Waldlaufer Harriet 431000 kiezen uit twee opties. Met de voordelige standaard verzendmethode kunt u de schoenen vaak de volgende dag verwachten indien voor 17:00 uur besteld.