Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Weejuns schoenen

Weejuns schoenen: De eerste pennyloafers

Weejuns is een merk met historie. Het merk is van G.H. Bass & Co dat in 1876 in Maine werd opgericht. De Weejuns schoenen werden pas in 1936 gepresenteerd. Een Noorse boerderijschoen voor op de velden. Het type schoen staat tegenwoordig bekend als pennyloafer. Die naam kreeg het in de jaren 40 en 50 omdat kinderen dubbeltjes (pennies) in de lipachtige band op de wreef droegen. De muntjes werden gebruikt om in een telefooncel te kunnen bellen. De schoenen werden veel op scholen gedragen maar tegenwoordig zie je ze overal in het straatbeeld onder zowel broek als rok.

Weejuns instapper schoenen

Wij hebben verschillende pennyloafers van dit merk in ons assortiment. Zo hebben we modellen in glad leer met een jamboree-klep op de wreef en spiegelnaad op de neus. De verfijnde details en elegante vormen maken het klassiekers waar u nog lang plezier van zult beleven. Om ze ook zo lang mogelijk mooi te houden, kunt u in de webshop van Vabotti ook onderhoudsproducten bestellen. Hiermee beschermt u de schoenen tegen de effecten van vuil en vocht.

Weejuns online bestellen

Om de Weejuns snel in huis te hebben is het van belang ook zo snel mogelijk te bestellen. Doet u dit in ieder geval voor 17:00 uur dan kunnen we het via de standaard verzending nog dezelfde dag versturen. U hebt de schoenen dan vaak de volgende dag in huis. Wilt u er meteen vandaag van kunnen genieten? Bestel dan voor 11:00 uur en kies voor de Same Day Delivery methode.

Contact WhatsApp