Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Wolky sandaletten

1 product

  1. Wolky 0377620 Era Mustang 000
    € 149,95 inkl. MwSt
Wolky sandaletten

1 product

Wolky sandaletten

Wolky sandalettes: comfortabel de zomer door

Wilt u comfortabel de zomer door met Wolky sandalettes? Dan hoeft u niet verder te kijken. In ons assortiment vindt u namelijk altijd de sandalette naar wens. Wolky staat bekend om veel comfort. Dit komt mede door het anatomische voetbed van iedere schoen. Uw voet zal altijd stevigheid krijgen, terwijl u toch te maken heeft met een open schoen. De zomermaanden worden op deze manier veel beter uit te houden, terwijl u toch voldoende stevigheid heeft.

Wolky sandalettes vormen naar de voeten

De Wolky sandalette zit uitsluitend bij de tenen en de enkel vast. Dit zorgt ervoor dat de sandaal niet gaat verschuiven en u gewoon door kunt lopen. Daarbij bent u voorzien van een goede en stevige rubberen zool en een anatomisch voetbed. Uw voeten worden hierdoor niet pijnlijk. In plaats daarvan blijft het comfortabel lopen en zal de sandaal zich volledig naar uw voet gaan vormen. Jarenlang gaat u plezier houden van deze sandalen. Ze zullen namelijk ook niet zomaar slijten na veelvuldig dragen. Het is daarom een investering die zich meer dan loont door de jaren heen.

Uw bestelling snel geplaatst

Heeft u hulp nodig tijdens de Wolky sandalettes online kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over deze sandalettes en helpen u daarnaast direct met het plaatsen van een bestelling. Als u het liever zelf doet, kunt u de schoenen in het winkelmandje plaatsen en de bestelling afronden. Binnen enkele dagen heeft u de sandalettes in huis en is het genieten.

Contact WhatsApp