Shop New Arrivals!

Xsensible boots

4 producten

 1. Xsensible Emilia H 30219.5 501 Taupe
  € 239,95 inkl. MwSt
 2. Xsensible Emilia H 30219.5 001 Black
  € 239,95 inkl. MwSt
 3. Xsensible Milton 30111.2 339
  € 229,95 inkl. MwSt
 4. Xsensible Montreal 30063.2 301
  € 219,95 inkl. MwSt
Xsensible boots

4 producten

Xsensible schoenen boots

Xsensible: Meer dan 100 jaar uitzonderlijk draagcomfort

Xsensible is een merk dat al 100 jaar bestaat maar zeker niet ouderwets is. De eigentijdse schoenen worden op ambachtelijke wijze gemaakt in een state-of-the-art fabriek. Traditie en techniek gaan daarbij hand in hand en zorgt voor schoenen met een hoog draagcomfort. Het merk rust ook zeker niet op zijn lauweren maar blijft innoveren om het draagcomfort nog verder te verbeteren. Bij Vabotti hebben we verschillende type schoenen van dit merk in ons assortiment opgenomen.

Xsensible boots collectie

In het assortiment Xsensible boots vindt u verschillende modellen van hoge tot lage booties en van sportief tot stoer. Ook is er keuze op het gebied van print en kleur zodat u altijd een boot vindt dat past bij uw outfit. In de collectie vindt u ook booties uit de Xsensible Stretchwalker-lijn. Daarbij hebben de schoenen het balanspunt in het midden van de zool. Dit zorgt ervoor dat de drager een gezonde lichaamshouding aanneemt tijdens het lopen voor een meer ontspannen en natuurlijk loopcomfort. Om de booties lang mooi te houden, bestelt u er eenvoudig ook verzorgingsproducten bij.

Xsensible boots online kopen

Xsensible boots bestelt u eenvoudig via de Vabotti webshop waarbij u kiest tussen standaard verzending of Same Day Delivery. Bij Same Day Delivery ontvangt u de schoenen nog dezelfde dag indien voor 11:00 uur bestelt. Bestelt u voor 17:00 uur en kiest u voor standaardverzending dan kunnen we de Xsensible boots nog dezelfde dag versturen en heeft u het in de regel de volgende dag in huis.

Contact WhatsApp