Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Stretchwalker

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Xsensbile Stretchwalker

Xsensible is een schoenenmerk dat al sinds 1904 bestaat. De schoenen worden in Portugal geproduceerd op ambachtelijke wijze maar wel in een state-of-the-art fabriek. In die ruim 100 jaar heeft het merk niet stilgezeten en werkt het continu aan innovaties. Een goed voorbeeld is de Stretchwalker-lijn die u binnen verschillende schoengroepen van dit merk kunt terugvinden. Stretchwalker zorgt ervoor dat het draagcomfort nog verder wordt verbeterd door het toepassen van slimme en gepatenteerde technieken.

Werking Stretchwalker

Voor de Stretchwalker-lijn is er samengewerkt met Japanse partners om dit unieke concept te kunnen implementeren in de schoenen van Xsensible. Het is gebaseerd op de Japanse Ippon-Ba-Get sandaal. De rocker bottom bestaat uit twee zachte EVA delen en een verstevigd balanspunt in het midden van de zool zorgt er automatisch voor dat u als drager de juiste houding aanneemt waardoor uw gewrichten zoveel mogelijk ontlast worden tijdens het lopen. Bij het materiaal van de Stretchwalker wordt er gebruik gemaakt van materiaal dat uit  drie lagen bestaat: Leer, latex en lycra. Dit maakt dat het materiaal niet alleen waterafstotend is maar zorgt er ook voor dat het veel meer rek heeft dan conventioneel leer. Doordat de voeten in de loop van de dag uitzetten, vormt de schoenen zich eenvoudig aan, aan de breedte van uw voeten. Zo loopt u aan het einde van de dag nog net zo fris en zorgeloos als aan het begin.

Bestellen Stretchwalker schoenen

U vindt de Stretchwalker-lijn met name in de herencollectie van het merk terug in verschillende schoenen categorieën van Xsensible. Hebt u uw favoriete Stretchwalker schoen gevonden? Bestel dan vandaag nog zodat u zo spoedig mogelijk van de Stretchwalker technologie kunt profiteren. Tijdens uw bestelling kunt u tevens kiezen om verzorgingsproducten mee te bestellen waarmee u de bestelde schoenen langer mooi kunt houden.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp