Gratis verzending voor alle orders van €50,- of meer

Retourneren

Mocht het door u gekochte artikel uit de webshop niet aan uw verwachting voldoen, dan heeft u als klant binnen Nederland en België het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen binnen 21 dagen na leverdatum te herroepen. Na ontbinding heeft u 21 dagen de tijd om uw gekochte artikel naar ons te sturen of naar één van onze winkels in Breda te brengen.

Terugbrengen in de winkel

Bestellingen die gedaan zijn in de webshop kunt u ook ruilen of retourneren in één van onze winkels in Breda. Wilt u er wel rekening mee houden dat wij het retourformulier nodig hebben om de artikelen om te ruilen of uw retour terug te nemen. Het is niet mogelijk om contant geld terug te krijgen in de winkels. Wij streven ernaar om dan de retour diezelfde dag nog te verwerken. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Let op: Het is alleen mogelijk om uw bestellingen terug te brengen in één van onze winkels in Breda.

Terugsturen voor klanten binnen Nederland en België 

Bij aflevering van uw bestelling ontvangt u in de doos het Europese modelformulier waarvan u gebruik kunt maken om uw aankoop te retourneren. Dit gratis retourrecht binnen Nederland is alleen van toepassing op artikelen die gekocht zijn in onze webshop en die retour gezonden worden met het bijgeleverde retourlabel. Om te zien waar u uw pakket het dichtstbijzijnd kan aanleveren verwijzen wij u door naar DHL

Op maat gemaakte riemen kunnen niet geretourneerd worden. Wij verzoeken u om het retour formulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling volledig ingevuld bij de retourzending te voegen en daarop aan te geven of u de schoenen wenst om te ruilen of het bedrag terugbetaald wilt krijgen. Mocht u het retourformulier niet meer in uw bezit hebben dan kunt u deze onderaan deze pagina downloaden. Wij betalen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat we op de hoogte zijn gesteld van het ontbinden van de koop alle door u betaalde bedragen (incl. verzendkosten) terug of zullen in geval van ruiling de nieuwe schoenen naar u toesturen.Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. De producten dienen mogelijkerwijs ongedragen en in redelijkerwijs originele verpakking naar ons te worden opgestuurd. Beschadigde of gedragen artikelen nemen wij retour, maar de waardevermindering van het product wordt in dit geval bij de klant in rekening gebracht. 

Voor vragen over uw retourzending kunt u contact opnemen via webshop@vabotti.nl

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugsturen voor klanten buiten Nederland en België

Voor klanten buiten Nederland en België geld: Mocht het door u gekochte artikel uit de webshop niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de koop ontbinden. Daarna heeft u 14 dagen om uw gekochte artikel retour te zenden of te retourneren in één van onze winkels in Breda  Bij aflevering van uw bestelling ontvangt u in de doos het Europese modelformulier waarvan u gebruik kunt maken om uw aankoop te retourneren. Wij zijn echter wel genoodzaakt om de verzendkosten van de retourzending geheel voor uw rekening te laten komen. Wij verzoeken u om het retourformulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling ingevuld bij de retourzending te voegen en daarop aan te geven of u de schoenen wenst om te ruilen of het bedrag terugbetaald wilt krijgen. Als u de schoenen wenst te ruilen worden de verzendkosten naar het betreffende land opnieuw in rekening gebracht. Mocht u het retour formulier niet meer in hebben dan kunt u deze onderaan deze pagina downloaden. Wij betalen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat we op de hoogte zijn gesteld van het ontbinden van de koop alle door u betaalde bedragen (incl verzendkosten) terug of zullen, in geval van ruiling de nieuwe schoenen naar u toesturen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Beschadigde artikelen nemen wij retour om als afprijsmodel kunnen worden verkocht, wij zijn echter wel genoodzaakt hiervoor een redelijke schadevergoeding in te houden. Bij onnodige schade of franco verzendingen zullen we deze kosten in vermindering brengen. We accepteren geen franco- of rembours verzendingen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@vabotti.nl.

Het adres voor retourzending: 

Vabotti - van Bommel Schoenmode Breda
Veemarktstraat 19-21
4811 ZB Breda

Ontbinding/herroeping

Herroepingsrecht
Klanten binnen Nederland en België hebben het recht om binnen een termijn van 21 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 21 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u van Vabotti schoenen, webshop@vabotti.nl via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 21 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 21 dagen is verstreken. Wij zullen de kosten van het terugzenden van de goederen binnen Nederland voor onze rekening nemen mits de retourzending via het bijgevoegde label wordt opgestuurd. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.