Bekijk nu onze nieuwe heren- en damescollectie. 

Ca Shott sale

  1. Ca Shott 20071 348
    -50%
    Ca Shott 20071 348
    € 169,95 € 84,97 inkl. MwSt

Ca Shott sale

Ca Shott

Ca’shott sale

Deens design is populair door de stijlvolle eenvoud die het biedt. Het Deense merk Ca’shott maakt eigentijdse schoenen zonder alle trends te volgen. Een eenvoudig stijlvol design en een grote mate van comfort zijn de pijlers waar dit schoenenmerk zich op richt. Het motto is dan ook “Design Comfort”. De schoenen worden in Europa gemaakt met Europese materialen om zo aan hoge maatstaven voor hedendaags comfort te voldoen. Het Deense concept, Italiaanse leer en het vakmanschap van de Portugese ambachtslieden resulteert in een prachtige schoen waar u lang plezier aan beleeft. Met het eigenzinnige karakter en hoge kwaliteit past dit merk dan ook perfect in de collectie van Vabotti. Wanneer u geluk hebt, vindt u een paar Ca’shott schoenen in de aanbieding in onze outlet.

Ca’shott sale met kortingen tot mogelijk 50%

De schoenen van Ca’shott zijn stoer met vrouwelijke details en worden verkocht in de toonaangevende modewinkels in verschillende Europese landen. Voor de beste deals kunt u terecht in het outlet gedeelte van Vabotti dat u in het SALE gedeelte vindt van onze webshop. Of uw favoriete model van Ca’shott in de outlet beschikbaar is, ziet u eenvoudig terug in de lijst van merken. Onder het merk staan de links naar de modellen van Ca’shott die in de aanbieding zijn. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% maar zorg er wel voor dat u er snel bij bent door de beperkte beschikbaarheid. U kunt de gekochte schoenen van Ca’shott uit de outlet nog tot 21 dagen na aankoop kosteloos retourneren.

Ca’shott schoenen snel in huis

Hebt u een paar schoenen van Ca’shott in de outlet gevonden in uw maat dan bestelt u die eenvoudig online. U vermijdt zo de drukte en wanneer u voor 17:00 uur bestelt op een werkdag, hebt u ze al de volgende dag in huis. Het kan zelfs op dezelfde dag indien u voor 11:00 uur bestelt en voor Same Day Delivery kiest (binnen Nederland en tegen betaling van een toeslag).