Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment

Shop new arrivals! 

Pertini sale

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bekijk de Spaanse invloeden in onze Pertini sale

In onze Pertini sale is er geen tekort aan Spaanse tradities en cultuur. Dit Spaanse merk is namelijk trots op haar afkomst en laat dat zien in de schoenen die ze produceren. Er zijn een aantal woorden die Pertini goed samenvatten, namelijk Spaans, traditioneel, vintage en eigentijds. Naast het gebruiken van de herkomst in haar producten, gelooft Pertini ook in de mode van de jaren ’50. Deze invloeden gebruiken ze en pakken ze in een eigentijds jasje, wat schoenen oplevert die verre van saai te noemen zijn.

De Pertini sale bij Vabotti

Ga naar onze Pertini outlet en u ziet direct dat deze schoenen afwijken van de norm. Ze zijn eigentijds en toch klassiek, ze hebben een vintage uiterlijk, maar horen tegelijkertijd helemaal in de hedendaagse mode thuis. In onze outlet treft u laarzen, veterschoenen, sandalen en instappers aan en allemaal voor een heel zacht prijsje. Zo kunt u van de kwaliteit en het ontwerp van Pertini profiteren zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

Uw Pertini schoenen vandaag al in huis

Als u er vroeg genoeg bij bent, dan kunt u uw Pertini schoenen vandaag al in huis hebben. Heeft u een Pertini aanbieding gevonden en bestelt u deze vóór 11 uur in de ochtend, dan doet u ze dezelfde avond al aan uw voeten. Bekijk dan direct ook even ons aanbod van verzorgingsmiddelen, want een schoen van deze kwaliteit gaat erg lang mee. Zorg er goed voor en u heeft er vele jaren plezier van.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp